Game of Thrones’u Rahatça İzleyebileceğiniz Torrentler

Gelen kısıtlamalar ile birlikte Game of Thrones’u izlememiz zorlaştı. Durum böyle olunca Game of Thrones torrentleri hepimizin vazgeçilmezi oldu. 1. sezondan son sezona kadar Game of Thrones’ı izlemek istiyorsak aşağıdaki paylaşacağımız torrentler ile bunu yapabilirsiniz.

1337x.to

game of thrones torrentleri 1337x

1337x.to torrent sitesi Game of Thrones torrentleri listemizin en kaliteli web sitelerinden birisidir. Game of Thrones dizisinin bütün bölümlerini bu web sitesinde bulabilir ve indirebilirsiniz. Torrent sitesinde GOD’un her kalitede versiyonunu bulabilirsiniz.

Siteden GOD’u indirmek için buradaki bağlantıya tıklayarak 1337x.to’ya gidebilirsiniz.

The Pirate Bay

game of thrones torrentleri the pirivate bay

Game of Thrones’un bütün bölümlerini bulabileceğiniz en iyi Game of Thrones torrentleri listemizin yıldızı The Pirate Bay ile tanışın. Bu torrent web sitesinde GOD’un bütün sezonlarını istediğiniz kalitede bulabilirsiniz. Torrent sitesinin ortalama indirme hızı 6,2 MB/s‘dir. Yani oldukça da hızlıdır. Yaptığımız araştırmalar sonucu torrent sitesinde 32.192 Game of Thrones dizisinin sonucu vardır.

Zoogle

game of thrones torrentleri
zoogle

Şık tasarımı ve 2.6 MB/s indirme hızı ile Zoogle’den Game of Thrones’un bütün sezonlarını indirebilirsiniz. 2953 Game of Thrones torrenti ile bütün sezonları istediğiniz kalitede indirebilirsiniz.

LimeTorrents

game of thrones torrentleri
limetorrents.cc

LimeTorrents 3.7 ortalama indirme süresi ile en iyi Game of Thrones indirme torrentidir. Ortalama 1000 torrent sayısı vardır.

Basit tasarımı ile kullanımı oldukça kolaydır. Hemen hemen GOD’un bütün sezonlarını Limetorrents.cc’de bulabilirsiniz.

RARBG

game of thrones torrentleri
RARBG

Sürekli güncellenen yapısı ile en popüler torrent sitelerinden birisidir ve oldukça hızlıdır. Ölçümlerimize göre ortalama 6.1 indirme hızına ulaştık. RARBG üzerinde 116 tane Game of Thrones torrenti var. 2008 yılında kurulan torrent sitesi oldukça gelişmiştir.

RARBG‘ye Türkiye’den erişemezsiniz. Bunun için VPN kullanmanız gerekir. VPN nedir? Bilmiyorsanız, VPN Nedir? Ne işe yarar? yazımızı okuyabilir. Ücretsiz Chrome VPN Eklentilerinden yararlanabilirsiniz.

Torlock

game of thrones torrentleri
Torlock

Müstehcen reklamlardan hoşlanmıyorsanız uzak durmanız gereken torrent sitesi. Ama onun haricinde Game of Thrones’un bütün sezonlarını ve bölümlerini Torlock’da bulabilirsiniz. Öyle ki 132 farklı GOD torrent bağlantısını web sitesinde bulabilirsiniz.

Neden Bazı Torrent Sitelerine Erişemiyorum?

Torrent siteleri telif hakkı ile korunan öğeleri dağıttıkları için Devletler tarafından baskı altındadırlar. Çoğu Torrent sitesi bir çok ülkede yasaklanmıştır. Örneğin listemizdeki RARBG’de Türkiye tarafından yasaklanmıştır. Şuan bu yazıyı yazdığımız tarihte yukarıdaki torrent siteleri yasaklanmasa da ilerleyen günlerde yasaklanıp yasaklanmayacağı meçhuldür. Bu yüzden VPN kullanarak bu web sitelerine erişebiliriz. Yada DNS ayarlarınızı değiştirerek de bu yasaklı sitelere girebilirsiniz (Bkz: Yasaklı sitelere giriş dns ayarları)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir